Aktuelle problemer
Opgaver fejler på iPad/iPhone
TidspunktNæste opdatering
20-10-2020 14:24:57
Fejlbeskrivelse
*LØST* Vi arbejder på at løse en fejl, hvor brugerne oplever en hvid side, når de åbner en opgave på vores fagportaler. Det rammer iPad/iPhones.*LØST
Status
23-10-2020 07:33Fejlen er rettet.
22-10-2020 13:46Fejlen er fundet og vil blive udbedret i løbet af dagen.
Påvirker
Ipad og iPhones - opgaver på fagportaler.
Fejl i webprøve
TidspunktNæste opdatering
19-10-2020 11:15:20
Fejlbeskrivelse
I retskrivningsprøven til 9. klasse, De olympiske lege er der fejl i 2 delprøver: Et eller flere ord - Store eller små bogstaver, samt Sæt tegn. Der kommer blot en hvid side. Redaktionen arbejder på en løsning.
Status
22-10-2020 11:59Fejlen er rettet og det er igen muligt at booke og afvikle webprøven om De olympiske lege.
Påvirker
Retskrivningsprøve til 9. klasse.
Planlagte opdateringer